چای گیاهی بوته ای است با نام کاملیاسینسیس که با اجرای فرایند چیدن تا نگهداری و بسته بندی تولید میشود . غنچه های گیاه چای بسیار مرغوب بوده وماده اولیه بهترین نوع چای را تولید میکند سازگاری غنچه با نور ملایم در بالای بوته و لطلفت از نشانه های یک بوته خوب است وقتی صحبت از چای و نوع دم کشیدن میشود باید کیفیت بالا را در نظر بگیریم برگ دوم بعد از غنچه از انواع دیگر چای میباشد
کشارزان جایکار با ددن غنچه های سبز در اولین روزهای بهار در شمال کشور ما ایران کار و تلاش خود را صد برابر میکنند تا چایی مرغوب بچینند و نوبرانه ای بای سفره هفت سین خود تدارک ببینند . چای دستی از همین غنچه ها تهیه میشود