sad_pvnDMEs57q
چای چو 0
  • کیفیت چای گیلان رو چطور میشه تشخیص داد ؟
    • به محض بازکردن بسته بندی چای ، عطر دل انگیز چای گیلانی به مشامتان خواهد رسید. نوع چایی که خریداری کرده اید تاثیرمستقیمی بر عطر و رنگ چای شما خواهد داشت. در بخش بلاگ سایت آموزش کاملی برای دم کردن چای گیلان را برایتان تدارک دیده ایم. در ادامه توضیحاتی برایتان داده ایم که به سادگی می توانید چای خالص۱۰۰٪ طبیعی گیلان را از چای غیر طبیعی تشخیص دهید.

 

  • چرا از چای گیلانی استفاده کنیم؟‌ هم حجم مصرفی بیشتری داره و هم دیر دم می کشه.
    • چای گیلانی ۱۰۰٪ خالص بدون هر گونه رنگ و طعم دهنده جانبی می باشد. به طور کلی تمام چای های که رنگ دهی بالا دارند و زیر پانزده دقیقه دم می کشند از طعم و رنگ مصنوعی استفاده می کنند که به شدت برای سلامتی مضر است. رسوب بسیار بالای این چای باعث آسیب جدی به دستگاه گوارش شما می شود. برای سلامتی خودتان و حمایت ازمحصولات بسیار با کیفیت ایرانی ، خرید چای گیلان یک وظیفه ملیست.

 

  • چطور می تونم چای طبیعی رو از چای مصنوعی تشخیص بدم؟
    • ویژگی بارز چای گیلان طبیعی عدم رسوب این چای می باشد. بعد از مصرف چای اگر اثری بر روی لیوان چای باقی ماند، قطعا چای غیر طبیعیست. چای گیلان وبسایت چایچو همانند آب گواراست. بعد از مصرف باعث لک شدن استکان چایتان نمی شود. تست دیگری که می توانید انجام دهید ، این است که در قوری چای بعد از افزودن چای خشک ، آب سرد بریزید. و از خروجی قوری آب را به آرامی خارج کنید. اگر این آب پس از چند ثانیه رنگ چای به خود گرفته باشد و شفاف نباشد قطعا از رنگ مصنوعی در تولید چای استفاده شده. چای طبیعی به هیچوجه در برابر آب سرد و در زمان کوتاه رنگ نمی دهد.

 

  • برای مصرف خانگی چقدر چای بخرم؟
    • در هر وعده مصرف چای حداقل ۲۰ گرم چای مصرف می شود که این مقدار برای حدود هشت فنجان چای کافیست.  استفاده از کمتر از ۲۰ گرم باعث می شود چای به اندازه کافی خوش عطر و طعم نشود.