چای چو 0

انواع چای گیلان


مدیر مدیر /
06 خرداد 1398

معرفی نوع چای شناخته شده از نگاه مردم کشور

چای گیلان بر اساس طعم و مزه که طبیعی هم باشد (یعنی بدون اسانسهای مصنوعی) به دو نوع شیرین و گس یا کاراملی میتوان برشمرد البته اسانسها خود داستانی عجیب دارند و پیچیده که تخصص خود را میخواهد و تکنولوژی خاص خودش 

چای بر اساس شکل،رنگ،قیمت ونوع دم کردن متفاوت است اکثر مردم چای ایرانی را در دو نوع سبز و سیاه میشناسند

چای سبز

در کشور ما بر اساس زمان بیشتر در اواخر برداشت در پاییز رایج است قبل از به خواب رفتن بوته ها ولی تولید چای سیاه مخصوص زمان نیست چای سبز در نوع دانه درشت و ریز ، نوع دم کردن چای با چند بار آزمون و خطا به حد اعلا خوب میشود رسیدن به مزه و حالت راحتی و ریلکس شدن بعد از مصرف یعنی استادی در دم کردن (چای سبز توصیه میشود حتما امتحان کنید)

چای سیاه

از نظر زمانی اوایل بهره برداری چای ، از اردیبهشت شروع و براساس شیوه کارخانه جات تا اواخر پاییز ادامه دارد البته در کشور ما ،

انواع چای سیاه :

چای سرگل بهاره ،چای ممتاز ،چای شکسته ،چای قلم ،وو از فنون کار کارخانجات گیلان است که این تنوع فراورده را از چای سیاه به دست می آورند. کارشناسان کارخانه بلدی خاص خود را دارند این هنرمندان با برگ چای و ماشینهای چای سازی برایتان تنوعی از چای میسازند

 

 

لینک اینستاکرام کلید کنید :

your-alt

 

برای ارسال نظر باید عضو شوید