دم زود یا دیر؟ راز خرید چای گیلان با بیشترین خواص!
1404/06/30
دم زود یا دیر؟ راز خرید چای گیلان با بیشترین خواص!
اگر اهل چای هستید، حتماً برایتان پیش آمده که موقع دم کردن، با خودتان کلنجار بروید: «زود بردارم یا بذارم بیشتر دم بکشه؟» خب، وقتشه این راز رو با هم باز کنیم! مخصوصاً وقتی پای چایچو وسط باشه، که با خرید چای گیلان اصل، تجربهای متفاوت رقم میزنه.
دم کردن زود چای، یعنی رنگ کمتر، طعم ملایمتر و البته کافئین پایینتر. برای اونایی که دنبال آرامش هستن، این گزینه عالیه. اما اگه چای رو دیر دم کنید، رنگش غلیظتر میشه، طعمش قویتر و خواص آنتیاکسیدانیاش بیشتر میشه. البته مراقب باشید، چون ممکنه تلخ بشه و مهمونهاتون فرار کنن!
در مورد خرید چای قلم یا چای سرگل از برند چایچو، باید بدونید که این نوع چایها به زمان دم حساسترن. چای قلم، با برگهای درشتترش، نیاز به زمان بیشتر داره تا خواصش آزاد بشه. چای سرگل هم که نازک و لطیفه، زود دم میکشه و عطرش آدمو میبره شمال!
حالا اگه اهل خرید چای لاهیجان یا چای فومن هستید، بدونید که این مناطق چایهایی دارن که با دم دیر، طعم خاصتری پیدا میکنن. خرید چای املش هم برای اوناییه که دنبال چای با عطر کوهستان هستن. فقط یادتون باشه، هر چای گیلانی یه شخصیت داره، مثل آدمها!
در نهایت، زمان دم کردن چای نهتنها روی طعم، بلکه روی خواصش هم تاثیر داره. پس دفعه بعد که خواستید خرید اینترنتی چای انجام بدید، حتماً به نوع چای و زمان دمش توجه کنید. و اگر خواستید چای رو با یه لقمه برنج گیلان نوش جان کنید، دیگه حرفی باقی نمیمونه!
پس برای تجربهای بینظیر از خواص چای، همین حالا اقدام به خرید چای گیلان از چایچو کنید!