چای قلم خاصیت تلخ نبودن با مزه شکلاتی و آرامش بخشی دارد.
از آنجا که هر گیاهی برگ آن بیشترین مواد مغذی را دارد و تا برگ نباشد گیاه به مرور زمان پژمرده شده و میمیرد اما ما در چای قلم شاهد این ماجرا برای بوتهها نیستیم در برگ چای تراکم مواد theine و کافئین موجود در برگ فوقالعاده بالاست، ولی در قسمت ساقه گیاه این حجم تراکم کمتر است و باعث شیرینی عدم تلخی ریلکسی با طعم شکلاتی و سرحالی در انسانها میشود.
آیا بعد از غذا چای قلم نوشیدهاید؟ ما توصیه میکنیم حتما بعد از 2 ساعت این کار را انجام دهید، چون هضم بهتر غذا زمانی اتفاق میافتد که شما بعد از صرف آن از افزودنی مثل آب یا چای استفاده نکنید تا فرایند هضم توسط معده به بهترین شکل ممکن انجام شود.
از آنجا که چایسیاهقلم آنتیاکسیدان دارد که خطر ابتلا به سکتهقلبی را 21% کاهش میدهد و پیشگیری کننده بسیاری از بیماریها است شما میتوانید به عنوان یک مکمل قوی بعد از صرف میانوعده روزانه بنوشید البته ما توصیه میکنیم وقتی سلامت و ارگانیک بودن مهم باشد چایایرانی حرف اول را میزند.
.
این محصول برگرفته از بهترین ساقههای برگ چای از مدرنترین کارخانهجات شرق و غرب گیلان تهیه شده است. در سایت فروشگاهچای ما با قیمتی استثنایی برای تمام مردم داخل کشور در دسترس است. تکنیک ما بسیار ساده است، معرفی جامع آنالیز درخواستهاو تهیه محصول بسیار با کیفیت و ارسال با سریترین راه ممکن است.
معمولاً کیفیت چای، رنگ و عطر تا حد امکان در نظر گرفته میشود. وقتی یک فنجان چایایرانی مینوشید، بیشتر به این فکر میکنید که آیا این چای خواص اصلی چایقلم را دارد؟ کار بسیار درستی انجام میدهید بله خواص اصیل یک چای بدون اسانس و رنگ شما به دنبال کیفیت هستید تا مواد مضر از شما دور باشد و این کار درستی است.
ما در چایقلم یک سری آیتم داریم:
مواد مغزی از ریشه ها
برگها که منتظر مواد مغزی هستند
مواد مغزی از ریشه
همه شما میدانید که ریشه گیاه مملو از مواد کانی و غیره هست که بدون آن رشد امکانپذیر نیست. سلامتی گیاه به ریشه بستگی دارد و البته نوع خاک هم مهم است. محلی که این مواد را انتقال میدهد جایی برای سلامتی گیاه، ساقهها اصلیترین قسمت تشکیل دهنده چایسیاه قلم هستند در حدود 50 %.
برگهای منتظر
همیشه شاخصترین جا در یک گیاه منتظر است تا املاح معدنی به خود را تبدیل به رشد کند، این برگها در گیاه چای ترتیب دارند همانطور که میدانید برگهای بالایی معمولا اولویت کمتری در بدست آوردن املاح مغزی ساقه دارند پس ما با برگهای سوم و چهارم به مواد مغزی بیشتری میرسیم بنابراین 50% دیگر چای ما هم مشخص شد.
بافتهای زایلم و فلوئم دو جزء اصلی سیستم عروقی گیاهان هستند که نقش حیاتی در حمل و نقل مواد در سراسر گیاه دارند. زایلم، که اغلب در قسمت مرکزی ساقه قرار دارد، مسئولیت حمل آب و مواد معدنی جذب شده از ریشهها به برگها و سایر اجزای گیاه را بر عهده دارد. این بافت به دلیل ساختار سلولهای مرده و خالی که تشکیل دهنده لولههای آب است، به گیاه استحکام میبخشد و به آن اجازه میدهد تا به ارتفاعات بالاتر رشد کند. از طرف دیگر، فلوئم که عموماً در لایههای خارجی ساقه قرار دارد، حامل مواد آلی است که در برگها تولید میشوند، مانند قندهای نتیجه فتوسنتز. این بافت به گسترش رشد گیاه کمک میکند و اطمینان حاصل میکند که هر بخش از گیاه به مواد غذایی لازم برای توسعه و تولید مثل دسترسی دارد. همکاری بین زایلم و فلوئم برای حفظ تعادل آب و مواد مغذی در گیاه ضروری است.بنابراین نتیجه میگیریم ساقه بوته چای، که به آن قلم چای میگویند، مانند سایر گیاهان، نقش مهمی در حمل املاح معدنی و قندها به برگها دارد. این فرآیند برای رشد و توسعه برگهای چای که در تولید چای استفاده میشوند، حیاتی است.
نتیجه گیری:
ما همیشه در چایسیاه با نوع قلم که رویت درشت نسبت به نوع دیگر چایایرانی دارد باید در بسته خریداری خود به دنبال 50 درصد ساقه گیاه و 50 درصد برگ سوم و چهارم گیاه باشیم تا یک چایقلم خوب را بنوشیم