sad_pvnDMEs57q

چای ایرانی بهاره


مدیر مدیر /
13 آبان 1400

مهمترین خصوصیت یک چای خوب خوش طعم بودن است که

چای ایران با بهره گیری از میزان 5 درصد چای تولیدی جهان در زمانی به مدت 100 سال ، تولید چای خشک متنوعی دارد . ماده ای جدایی ناپذیر از زندگی مردم ،سلامتی و امرار معاش بسیاری به این کالای استراتژیک بستگی دارد نوع چیدن، زمان برداشت در ایران با سایر کشورها تولید کننده این محصول فرق دارد. مکانهای تولید بوته های گیاه چای هم فقط در شمال ایران میباشد و استان گیلان با بیشترین باغات چای رتبه اول را داراست. 

از دوره قاجار درسالهای 1314 شروع کشاورزی چای در ایران شروع شد. البته اول با سختیهای فراوان بوده ،شاید بتوان گفت که این صنعت که جهان را تکان داده در کشور ما بنا به دلایل خودش، رشد آنچنانی نکرده و رو به سراشیبی هم قرارگرفت. امکانات روز دنیا در این صنعت استفاده نمیشود، کودهای شیمیایی که باعث پربار شدن محصولات میشود در ایران جایی ندارد،اما

بهترین و خالصترین نوع چای که به دور از رنگها و اسانسها، به دورازکودهای شیمیایی با سرعتی ملایم اما با شعار کیفیت به پیش می رود چای ایرانی است .

چای در شرق و جنوب شرقی آسیا به جهانیان معرفی شد. خاستگاه تی کشور چین و بعد از آن شبه جزیره هند میباشد. به دلیل آب و هوای استوایی با داشتن جنگلهای انبوه مرطوب و پرباران باعث میشود گیاهان همیشه سبز باشند. این خاصیت مخصوص بوته چای هم میشوداما در ایران این شرایط همیشه برای شمال آن قالب نیست و با شروع سرما بوته ها به خواب زمستانی میروند. 

مدت زمان برداشت برگهای چای در ایران شش ماه است و زمان بین این مدت به بهزراعی و هرس کردن میباشد 

تلاش کشاورزان برای برداشت بهترین نوع چای که در آزمایشات موفق باشد در این مدت کوتاه ه نتیجه میرسد ، بهرهبرداری صحیح و اصولی فقط در این مدت زمانی مشخص میشود که گیاه تازه میخواهد رشد کرده و برای بهرهبرداری آماده شود یعنی فصل بهار

فصل بهار مهمترین زمان برای چایکار ایرانی میباشد زمان شروع فعالیت برای برگ چینی اولین بوته های چای

برای ارسال نظر باید عضو شوید