چای چو 0

خواص چای قلم


26 آذر 1398

خاصیت تلخ نبودن با مزه شکلاتی و آرامش بخشی

از آنجا که هر گیاهی برگ آن بیشترین مواد مغذی را دارد و تا برگ نباشد گیاه به مرور زمان پژمرده شده و میمیرد اما ما در چای شاهد این ماجرا برای بوته ها نیستیم  در برگ چای تراکم مواد theine و کافعین و و .. در برگ آن فوق العاده بالاست ، ولی در قسمت ساقه گیاه این حجم تراکم کمتر است و باعث شیرینی عدم تلخی ریلکسی با  طعم شکلاتی و سرحالی در انسانها میشود 

آیا بعد از غذا چای نوشیده اید ؟ حتما بعد از 2 ساعت این کار را بکنید چای سیاه دارای آنتی اکسیدان است که خطر ابتلا به سکته قلبی را 21% کاهش میده

 

.

 

این محصول برگرفته ار بهترین ساقه های برگ چای از مدرنترین کارخانه جات شرق و غرب گیلان تهیه شده است . در سایت ما با قیمتی استثنایی برای تمام مردم داخل کشور در دسترس است

با سایت و پشتیبانی 24 ساعته ما تماس بگیرید               htpp://chaycho.ir

 

 

با سپاس 

لینستاگرام کلید کنید :

your-alt

برای ارسال نظر باید عضو شوید