یکی از آیینهای تهیه چای در جهان مختص کشور چین است. اولینو بزرگترین تولیدکننده چای، با قدمتی ۵۰۰۰ ساله .
گیاه کاملیاسینسیس یا همان بوته چای با کشف چینیان باستان، به یکی از مهمترین مایعات جهان تبدیل شد .
استفاده در طب و تبدیلش به معجون،این گیاه ناشناخته را سمبل بسیاری از کشورها قرار داد.
درست است چای بعداز سختی فراوان وارد اروپا شد و افراد زیادی جانشان را از دست دادند . کشورهای اروپایی با ابداع نوع جدیدی از بسته بندی، این ماده گران بها را در کیسه ها عرضه کردند تا مهر به این معجون، کم شود .
در شرق آسیا اینچنین نشد . مراسمها و آیینها در وصف این گیاه ارزشمند اجرا شد تا فوایدش فراموش نشود.
یکی از مهمترین مراسم چای مختص کشور چین و گاها کشورهای همسایه با آیینهای یکسان آن است. بله مراسم چای کونگفو
خاستگاه مراسم چای کونگفو در استان گوآندونگ چین است. جایی که در آن به این گیاه احترام خاصی میگذارند
در این مراسم مقدار مشخصی چایازطرف میزبان در ظرفی مخصوص در آب جوش به مدت یک دقیقه خیس میخورد .
مرحله بعد آن را در قیفی میریزند، چای را در قوری که نوکی بلند دارد مخصوص این مراسم است ریخته و آب جوش را اضافه میکنند.
سر آن را با درب چینی به شکل نعلبکی خودمان پوشانه و چای دم کشیده را در لیوانهایی کوچک برای مهمانها میریزند
تجهیزات و لوازم در این مراسمها زیاد بوده بطوری که ظرفها و کاسههای این مهمانیها برای تهیه یک قوری چای به ۱۰ عدد هم میرسد .
از دیگر مراسم چای که میتوان اشاره کرد :
مراسم چای سیچو آن (ceremony sichuan tea)
مراسم چای زین (ceremony zen tea)
جهت ارتباط با قسمت فروش و آگاهی از قیمتها و مشاوره خرید به واتس آپ و تلگرام ما سر بزنید