چای چو 0

شرح کوتاه از مضررات چای کیسه ای


مدیر مدیر /
30 اردیبهشت 1398

گشت و گذاری در نت ( کوتاه و خواندنی )

آیا میدانستید اپی کلروهیدرین (ECH) چیست ؟

این ماده Epichlorohydrhedrin صنایع کاغذ سازی در طبقهبندی خطرناک محسوب میشود ترکبش با آب به - ام سی پی دی - که ماده ای سرطانزاست تبدیل میشود 

بطور خلاصهاین یعنی کیسه چایی که در آب جوش قرار میگیرد اگر نامرغوب و مقداری از ECH داخلش دیگر تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل . 

منبع :

www.sid.ir/fa/jornal/

پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

ازنشریه تحقیقات علمی چوب و کاغذ از صفحه 489 تا 497

اینستاگرام کلید کنید :

your-alt

 

برای ارسال نظر باید عضو شوید