sad_pvnDMEs57q

آیا مایلید جدیدترین تخفیف ها و محصولات ، پیش از همه ، برای شما ارسال شود؟

0

روش طبخ مناسب چای


مدیر مدیر / دستور طبخ
03 خرداد 1398

طبخ چای سیاه با فوت کوزه‌گری آن

بسیار ساده ولی با چاشنی حوصله، ابتدا آب زلال (تصویه شده یا چشمه یا چاه) بدون املاح باشد را جوش می‌آوریم جوری که بخار آب زوزه کشان روبه بالا میرود. جعبه چای خود راکه دربی سخت دارد باز کنید و در قوری که در آن برای هر نفر دو پیمانه چای خشک شمال ایرانی بریزید سعی کنید قوری را طوری تکان دهید تا آب با پاشش،  تمام چای قوری را تر کند.

وقتی آب در قوری با چشم نافذتان به حدی رسید که حس کنید بس است، قوری را روی شعله کم‌کم روی کتری یا سماورتان بگزارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه محل را ترک کنید (ابتدا باید حتماً از پر بودن آب اِطمینان حاصل کنید.)

وقتی برگشتید با قوری روبرو می‌شوید که روی آن اثری از چای نیست. بلکه چای به زیر رفته و کاملا دم کشیده و بوی کالی آن محو شده، بر اساس ذاعقه‌تان آن را در اِستکان بریزید و از رنگ و طعم آن لذت ببرید.

(فوت کوزه‌گری: گذاشتن پارچه‌ای تمیز و پاک روی قوری جوری که نوک آن را بپوشاند.)

Classification of tea

این محصول برگرفته از بهترین ساقه‌های برگ چای از مدرن‌ترین کارخانه‌جات شرق و غرب گیلان تهیه شده است. در سایت ما با قیمتی استثنایی برای تمام مردم داخل کشور در دسترس است. 

با سایت و پشتیبانی 24 ساعته ما تماس بگیرید:

۰۹۳۵۲۵۸۹۵۴۳

برای ارسال نظر باید عضو شوید