چای چو 0

روش طبخ مناسب چای


مدیر مدیر / دستور طبخ
03 خرداد 1398

طبخ چای سیاه با فوت کوزه گری آن

بسیار ساده ولی با چاشنی حوصله ،

ابتدا آب زلال (تصویه شده یا چشمه یا چاه ) بدون املاح باشد جوش می آوریم جوری که بخار آب زوزه کشان روبه بالا میرود .جعبه چای خود راکه دربی سخت دارد باز کنید و در قوری که در آن برای هر نفر دو پیمانه چای خشک شمال بریزید سعی کنید قوری را طوری تکان دهید تا آب با پاشش  تمام چای قوری را تر کند

وقتی آب در قوری با چشم نافذتان به حدی رسید که حس کنید بس است قوری را روی شعله کمه کم روی کتری یا سماورتان بگزارید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه محل را ترک کنید( ابتدا باید حتما از پر بودن آب اطمینان حاصل کنید)

وقتی برگشتید با قوری روبرو میشوید که روی آن اثری از چای نیست

بلکه چای به زیر رفته و کاملا دم کشیده و بوی کالی آن محو شده بر اساس ذاعقه تان آن را در استکان بریزید و از رنگ و طعم آن لذت ببرید

(فوت کوزه گری : گذاشتن پارچه ای تمیز و پاک روی قوری جوری که نوک آن را بپوشاند )

برای ارسال نظر باید عضو شوید