sad_pvnDMEs57q

آیا مایل هستید جدیدترین تخفیف ها و محصولات ، پیش از همه ، برای شما پیامک شود؟

0

روش طبخ مناسب چای


مدیر مدیر / دستور طبخ
03 خرداد 1398

طبخ چای سیاه با فوت کوزه‌گری آن

قرن‌ها پیش، هنگامی که چای هنوز به ایران وارد نشده بود، مردم ایران از قهوه به عنوان نوشیدنی اصلی خود استفاده می‌کردند. اما در اواخر قرن ۱۵، کشت چای در ایران آغاز شد.اما سابقه مصرف چای در ایران، کمتر از دو قرن است. در دوران قاجار، چای به عنوان نوشیدنی اعیانی و خاص در ایران مورد استفاده قرار گرفت.

برای دم کردن چای مراحل خاصی وجود داره:

  • مخلوط کردن چای خشک

  • شستن قوری قبل از دم کردن چای

  • استفاده از آب با ph مناسب .

بسیار ساده ولی با چاشنی حوصله، ابتدا آب زلال (تصویه شده یا چشمه یا چاه) بدون املاح باشد را جوش می‌آوریم جوری که بخار آب زوزه کشان روبه بالا میرود. جعبه چای خود راکه دربی سخت دارد باز کنید و در قوری که در آن برای هر نفر دو پیمانه چای خشک شمال ایرانی بریزید سعی کنید قوری را طوری تکان دهید تا آب با پاشش،  تمام چای قوری را تر کند.

وقتی آب در قوری با چشم نافذتان به حدی رسید که حس کنید بس است، قوری را روی شعله کم‌کم روی کتری یا سماورتان بگزارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه محل را ترک کنید (ابتدا باید حتماً از پر بودن آب اِطمینان حاصل کنید.)

وقتی برگشتید با قوری روبرو می‌شوید که روی آن اثری از چای نیست. بلکه چای به زیر رفته و کاملا دم کشیده و بوی کالی آن محو شده، بر اساس ذاعقه‌تان آن را در اِستکان بریزید و از رنگ و طعم آن لذت ببرید.

(فوت کوزه‌گری: گذاشتن پارچه‌ای تمیز و پاک روی قوری جوری که نوک آن را بپوشاند.)

این محصول برگرفته از بهترین ساقه‌های برگ چای از مدرن‌ترین کارخانه‌جات شرق و غرب گیلان تهیه شده است. در سایت ما با قیمتی استثنایی برای تمام مردم داخل کشور در دسترس است. 

با سایت و پشتیبانی 24 ساعته ما تماس بگیرید:

۰۹۳۵۲۵۸۹۵۴۳

برای ارسال نظر باید عضو شوید