چای چو 0

رازهای شگفت انگیز چای مرغوب


مدیر مدیر /
12 دی 1398

آیا میدانید مضررات چای غیر طبیعی چیست ؟ بهترین های تولید کنندگان چای خارجی کدام است ؟ مارکها و برندهای چای خارجی اعلا را بشناسیم چای ایرانی خوب کدام است ؟

چای یک نوشیدنی معطر است که بعد از آب پر مصرفترین نوشیدنی جهان است بوته های چای ( Camellia sinensis ) شاخه های جوانی دارند که با یک غنچه در فرایند چایسازی تبدیل چای میکنند چای یک منبع طبیعی سرشار از کافیین ،تئوفیلین، تئین و آنتی‌اکسیدان‌ها بوده که فاقد هر گونه چربی نوشیدنی سالم است 

مراحل تولید چای به طور خلاصه با  چیدن برگ و غنچه رویش و مرحله پلاس و اکسداسیون و مالش و خشک کردن و به بازار رساندن فرایندی را تشکیل میدهد که در اکثر مارکها و برند ها یکسان است 

طعم گس و تلخی در مزه چای اعلا متفاوت است برای تفاوت آن باید انواع چای را بشناسید انواع چای به سیاه ، سبز ، سفید ، اولانگ تقسیم میشود 

 

 
با واردات چای خارجی با انواع برندها این فکر را به ذهن میرساند که مواد افزودنی به چای امکان دارد ؟ باید بگوییم برندها همیشه برای راضی نگهداشتن همه مشتریان این کار را با بهانهه های مختلف میکنند پس ما باید هوشیار باشیم و چای خالص بنوشیم نه برنها را ،
چای ما مواد عطر دار مثلا چای آلبالو چای دارچینی ، چای با طعم هل ، چای طعم دار مانند یک آفت در چای بکر جهان ریشه کرده و دشمن کالایی اقتصادی نه سالم در میان جوامع ریشه کرده 
ما منکر بیمانند بودن چای خارجی نیستیم ، چای سیلان ( سریلانکا ) چای کلکته ، چای کنیا . چای خارجی در کشورهای مختلف تجاری شدمثلا  چین پر جمعیت ترین کشور جهان و بزرگترین تولید کننده چای با 80 ملیون چایکار
نمونه ای از چای (MATCHA) ماتچا در ژاپن است که با فرایند خاص و نوع سرو آن مشهور است 
انواع tea back ها یا همان چای کیسه ای در کشور ما هم جا افتاده 
اما ما چگونه چا ی طبیعی را با غیر طبیعی تشخیص دهیم و یا بهتر بگوییم غیر طبیعی یا با مواد افزودنی را دوست داریم یا نه ؟
جواب این سوال به ذاعقه ما برمیگردد و به سالم بودن یا اسانس دار بودن ، انتخاب این دو با خود ماست ولی عقل ما حکم میکند هر چیز طبیعی دارای خواص بیشتریست تا افزودنی ها و اسانسها که البته بسیار کشورهای صنعتی جهان یا بهتر بگوییم پدران صنعتی چای با مطالعات خود و افزودن ویتامینها جای سؤال نمیگذارند اما کشور ما ایران هیچ وقت چای صنعتی و تجاری تولید نکرده و نمیکند پس به دنبال ویتامینها و خواص سالم بین چای اسانس دار با مارک های داخلی نباشید 
شاید چای ماتچا یا بستنی ماتچا یا عطرهای ماتچا و کلا تجارت عظیم کشور ژاپن را در زمینه چای اسانسدار بتوان قبول کرد اما در داخل کشور ما این تکنولوزیها را شاید الان نداریم 
چای های وارداتی در برنهای مختلف معمولا بر اساس ذاعقه و بیشتر براساس میزان هزینه خانوارهای ایرانی وارد کشور شده و میشود شاید در آینده این صنعت گسترده با اراعه به کشورهای پیشرفته و مصرف کننده چای تمام ارگانیک بازار گسترده ای در جهان پیدا کنند که به شکر خدا در این چند ساله راههای این تجارت باز شده و ما شاهد خام فروشی چای نه فراورده های آن هستیم شاید لاعقل از نابودی چای جلوگیری شود 
 
نمونه ای از باغات بکر کشور ما ایران : فومن _ جاده ماسوله 
 
 

برای ارسال نظر باید عضو شوید