تحقیقات گسترده درباره چای ( بخش اول )
مدیر
/
19
دی
1400
بعد از آب چای پر مصرفترین نوشیدنی جهان است که بیشتر از گیاه و یا بوته کاملیا سنسیس استفاده میشود. بر اساس میزان کافعین چای بعد از قهوه در مکان دوم است. در این مبحث ما چندین خاصیت را بیان میکنیم که از نظر علمی اثبات شده است :




خاصیت انتی اکسیدان
هر جا نامی از انتی اکسیدان میشنویم یعنی آنجا صحبت از سلامتی است . مصرف آن باعث حذف رادیکالهای آزاد شده که همین موضوع باعث از بین رفتن بیماریهای مزمن در بدن میشود .یکی از فرضیههایی که چنین اثراتی را توضیح میدهد این است که سطوح بالای فلاونوئیدها در چای میتواند از سلولها و بافتها در برابر آسیب اکسیداتیو با از بین بردن رادیکالهای بدون اکسیژن محافظت کند ( منبع : 1 )
پیشنهادات بازدید و خرید :
|
مصرف چای به طور مداوم منجر به افزایش قابل توجهی در ظرفیت آنتی اکسیدانی خون می شود. اثرات مفید افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی در بدن ممکن است کاهش آسیب اکسیداتیو به مولکول های زیستی مهم باشد.
پلی فنول ها نوعی آنتی اکسیدان هستند که در برخی غذاها و نوشیدنی ها از جمله چای سیاه یافت می شود.گروههایی از همین پلیفنولها، از جمله کاتچینها، تافلاوینها و تآروبیگینها، منابع اصلی آنتیاکسیدانها در چای سیاه هستند و ممکن است سلامتی کل بدن را بهبود بخشند.در واقع، یک مطالعه روی موشها نقش تافلاوین در چای سیاه و خطر ابتلا به دیابت، چاقی و کلسترول بالا را بررسی کرد. نتایج نشان داد که تیافلاوین باعث کاهش کلسترول و قند خون می شود. (منبع 2)
بطور خلاصه :
-
ای سیاه حاوی گروهی از پلی فنول هاست که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. مصرف آنتی اکسیدان ها ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن و بهبود سلامت کلی شما کمک کند
سلامت قلب را تقویت میکند
چای سیاه حاوی گروه دیگری از آنتی اکسیدان ها به نام فلاونوئیدها است که برای سلامت قلب مفید است .همراه با چای، فلاونوئیدها را می توان در سبزیجات، میوه ها، شراب قرمز و شکلات تلخ یافت شوند .مصرف منظم آنها ممکن است به کاهش بسیاری از عوامل خطر برای بیماری قلبی کمک کند، از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا، سطح بالای تری گلیسیرید و چاقی.
مطالعه تصادفی کنترل شده نشان داده که نوشیدن چای سیاه به مدت 12 هفته به طور قابل توجهی باعث کاهش تری گلیسیرید تا 36 درصد، کاهش سطح قند خون تا 18 درصد و کاهش نسبت LDL/HDL پلاسما به میزان 17 درصد شد. مطالعه دیگری نشان داد افرادی که سه فنجان چای سیاه در روز می نوشند، 11 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند
بطور خلاصه :
-
چای سیاه حاوی فلاونوئیدها است که برای سلامت قلب مفید است. مطالعات نشان داده اند که نوشیدن منظم چای سیاه ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند وافزودن چای سیاه به برنامه روزانه خود راهی آسان برای گنجاندن آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی شما و کاهش احتمالی خطر عوارض سلامتی در آینده است.
منبع :
https://www-healthline-com.translate.goog/nutrition/black-tea-benefits?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fa&_x_tr_hl=fa&_x_tr_pto=sc
برای ارسال نظر باید عضو شوید