sad_pvnDMEs57q

آخرین تحقیقات درباره چای سبز


مدیر مدیر /
22 اسفند 1400

در صحبتهای پرفسور مایکل ریستو 2021

در کل تاریخ ما بجز چای، نوشیدنی نداریم که در روز 2 میلیارد نفر آن را بنوشند زمانی که ما فکر میکنیم که چگونه ممکن است از هر 4 انسان یک نفر چای بنوشدبه اسرار چای بیشتر پی خواهیم برد.

یکی از باورها بر این است که آیا چای سبز باعث طول عمر بیشتر در ما میشود؟ پاسخ به این پرسش زا در این مقاله از سایت مدیاکال و پرسشهایی که از پرفسور Micheal Ristow میخوانیم.

مایکل ریستواستاد متابولیسم انرژی دانشگاه زوریخ میباشد که به پرسشها پاسخ داده،

 

  • لطفا میتوانید درباره پیشینه خود در علوم بهداشتی و اینکه چه چیزی باعث تحقیق شما درباره چای سبز شده توضیح دهید؟

تحقیقات من مستلزم جستجوی گزینه های درمانی برای پیشگیری و درمان بیماری های مرتبط با افزایش سن است. من خودم که مشتاق نوشیدن چای سبز هستم، می‌خواستم بدانم که آیا ادعاهای مربوط به چای سبز، از نظر سلامت و طول عمر، تحت بررسی علمی است یا خیر.

  • درست است که چای سبز باغث افزایش طول عمر میشود ؟ 

مطالعات بالینی و اپیدمی لوپیک نشان میدهد که فواید سلامتی مرتبط با چای سبز چقدر است. اینکه چه میزان چای سبز باعپ کاهش قابل توجهی از فشار خون سیستولیک و همچنین کاهش وزن در بین بیماران دیابتی نوع b و زنان دارای چاقی مزمن.

 

  • چگونه کاتچینهای در چای سبز از آسیب به سلولها یا همان DNA جلوگیری میکند؟ 

استرس اکسیداتیو یا همان عدم تعادل در رادیکالهای آزاد است. رادیکال‌های آزاد زمانی تشکیل می‌شوند که اکسیژن با مولکول‌های خاصی تعامل کند. در حالی که آنها نتیجه طبیعی فرآیندهای متابولیک طبیعی مانند هضم غذاها و عوامل استرس زای محیطی (مثلاً آفتاب بیش از حد) هستند، می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند. 

با افزایش سن بدن توانایی خود را در ازبین بردن رادیکالهای آزاد از دست میدهد که باعث استرس اکسیداتیو و پیری میشود. آنچه ما دریافتیم این بود که کاتچین های چای سبز استرس اکسیداتیو را سرکوب نمی کنند (به این معنی که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل نمی کنند). در عوض، آنها دفاع بدن را با ترویج استرس اکسیداتیو بهبود می بخشند.

  • آخرین تحقیقات خود را درباره اکسیداتیو و چای سبزتوضیح میدهید و اینکه چه چیزی را کشف کردید؟ 

دانشگاه زوریخ مطالعاتی را برای تعیین نحوه عمکرد کاتچینها بر روی _کرم نماتد _ انجام دادند. به این کرم‌ها کاتچین چای سبز داده شد و محققان متابولیسم سلولی، مقاومت در برابر استرس، ظرفیت ورزش بدنی، سلامتی و طول عمر و غیره را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. 

ما کشف کردیم که پلی فنول های چای سبز (یا کاتچین ها) در واقع آنتی اکسیدان نیستند. کاتچین‌های چای سبز استرس اکسیداتیو را در کوتاه مدت افزایش می‌دهند و توانایی‌های دفاعی بدن را مانند خوردن کالری کمتر یا شرکت در فعالیت‌های ورزشی افزایش می‌دهند. در مطالعه ما، کاتچین موجود در چای سبز منجر به طول عمر نماتدها شد.

  • شما همچنین نتایج مشابهی را هنگام بررسی ورزش، مشاهده کردید. آیا میتوانید تحقیقات خود را در اینجا شرح دهید؟ 

در سال 2009 گروه تحقیقاتی من مطالعه‌ای را انجام داد که نشان داد فعالیت بدنی و ورزش با افزایش استرس اکسیداتیو در کوتاه‌مدت باعث بهبود سلامتی می‌شود که باعث بهبود دفاع بدن می‌شود. مصرف کالری کمتر نیز همین اثر را دارد. 

 

  • چه توصیه ای برای مصرف کنندگان یا آنهایی که میخواهند شروع به نوشیدن چای سبز کنند دارید؟ 

 

من همیشه پیشنهاد میکنم نوشیدن چای سبز را بطور متعادل انجام دهیدو هرگز از کنسانتره چای سبز که گاها به شکل قرص عرضه میشود خودداری کنید و همانطور که هر مکمل غذایی را که مصرف میکنید حتما با پزشک مشورت کنید. 

  • در آینده چه هدفی دارید ؟ 

من و تیم تحقیقاتی درحال پیگیری بر روی اساس بیوشیمیایی و مولکولهای افزایش طول عمر  هستیم تا گزینه های درمانی جدیدی برای پیشگیری و درمان بیماری های مرتبط با افزایش سن مانند چاقی، دیابت، تخریب عصبی و سرطان ارائه دهیم. ما به ویژه به مسیرهای ژنتیکی و عوامل محیطی که طول عمرامیلی هندرسون را تعدیل می کنند علاقه مندیم.

منبع : 

- سایت مدیکال

مصاحبه کننده : 

- امیلی هندرسون

دانلود pdf 

برای ارسال نظر باید عضو شوید